+389 2 3113 059
enmk

KONKURS PËR BURSA

KONKURS PËR BURSA

Duke dashur ti ndihmojmë një numri më të madh të kandidatëve të interesuar për studimet posdiplomike që i ofron Instituti i shkencave shoqërore dhe humane – Shkup, vendosëm që edhe këtë vit të shpallim

KONKURS PËR BURSA për studime njëvjeçare dhe dyvjeçare të magjistraturës për vitin akademik 2014-2015

Instituti këtë vit do të ndajë një bursë të plotë dhe dy bursa të pjesërishme në programet studimore të studimeve të kulturës dhe studimeve gjinore si dhe dy bursa të plota dhe katër të pjesërishme për programin e ri studimor të studimeve të politikave (Policy Studies).

Kushtet e regjistrimit janë përshkruar në konkursin e shpallur në faqen e Institutit

Leave a Reply