+389 2 3113 059
enmk

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНА ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД

На 18 март (петок) 2016, со почеток во 11:00 часот, во просториите на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на кандидатката Касиопеа Наумоска, на тема: Создавање на стварност: масовните медиуми низ призмата на Маршал Меклуан и Жан Бодријар

Leave a Reply