+389 2 3113 059
enmk

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ

За да излеземе во пресрет на поголем број заинтересирани кандидати за постдипломските студии кои ги нуди Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, одлучивме и оваа година да го распишеме следниов

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ за едногодишни и двегодишни магистерски студии за академската 2014-2015

Институтот оваа година ќе додели една целосна и две делумни стипендии во студиските програми студии на културата и родови студии и две целосни и четири делумни стипендии за новата студиска програма студии на политики (Policy Studies).

Условите за упис се опишани во конкурсот, објавен на интернет страницата на Институтот.

Leave a Reply