+389 2 3113 059
enmk

Повик - Набавка на 3 (три) десктоп компјутери

Повик – Набавка на 3 (три) десктоп компјутери

ИОХН, Скопје за потребите на проектот Иницијатива за слобода на уредувањето: проект за нови политики и застапување базирано на податоци , има потреба од набавка на три (3) десктоп компјутери.

Информации и услови за понудите:

Конфигурација:

Processor i3 / i5
Memory 4 GB or more
Hard drive

 

1 TB or more

 

  • Компјутерите да се произведени во ЕУ.

Критериум за избор:

  • Најдобра цена за квалитет: Во случај две понуди да се многу близу во однос на понудениот квалитет, ќе биде избрана онаа со пониска цена.
  • Квалитет

Рок на поднесување документи 11 мај 2018.
Рок на на одлука 15 мај 2018.
Датум на објава на оглас: 2 мај 2018.