+389 2 3113 059
Category

Вести

Uncategorized @mk

Поддршка на политики

ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИТЕ ПОЛИТИКИ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЕФЕКТИВНИ ПОЛИТИКИ ЗА КУЛТУРНИТЕ, РОДОВИТЕ И МЕЃУЕТНИЧКИТЕ ПРАШАЊА Институтот за општествени и хуманистички науки- Скопје,...
Read More
Uncategorized @mk

КОНКУРС за упис на студенти

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје објавува КОНКУРС за упис на студенти на едногодишни магистерски студии од областите (1) родови...
Read More
Uncategorized @mk

НАПУШТАЊЕ НА ЕТНИЧНИОТ ДИСКУРС

„НАПУШТАЊЕ НА ЕТНОЦЕНТРИЧНИОТ ДИСКУРС ВО ВЛАДИНАТА ПОЛИТИЧКА РЕТОРИКА И ВО ИНСТИТУЦИОНАЛНИТЕ ПОЛИТИКИ“ СЕРИЈА ПАНЕЛ ДИСКУСИИ Тетово/Штип/Битола (25.04 – 29.04 – 30.04. 2013...
Read More
Uncategorized @mk

ЖЕНСКО ПИСМО, QU’EST-CE QUE C’EST?

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје (ИОХН-С) Ве поканува на 16.03.2013 година (сабота) со почеток во 18 часот на јавно...
Read More
Вести

ТРАЕКТОРИИ НА ГЛАМ-ПОПУЛИЗАМ

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје (ИОХН-С) Ве поканува на 30.08.2012 (четврток) со почеток од 19 часот на јавно предавање...
Read More
Вести

КОНКУРС за упис на студенти

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје објавува КОНКУРС за упис на студенти на едногодишни магистерски студии од областите (1) родови...
Read More