+389 2 3113 059
Category

Вести

Вести

ТРАЕКТОРИИ НА ГЛАМ-ПОПУЛИЗАМ

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје (ИОХН-С) Ве поканува на 30.08.2012 (четврток) со почеток од 19 часот на јавно предавање...
Read More
Вести

КОНКУРС за упис на студенти

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје објавува КОНКУРС за упис на студенти на едногодишни магистерски студии од областите (1) родови...
Read More