+389 2 3113 059
Нашиот тим

Ирис ван дер Туин

Визитинг професор

Проф. Д-р Ристо Карајков

Виш научен соработник / вонреден професор

Проф. Д-р Ирена Цветковиќ

Виш научен соработник / вонреден професор

Мајкл О’Рурк

Визитинг професор

Проф. Џејсон Адамс

Научен советник/ редовен професор

Ристо Алексовски

Одговорен за односи со јавноста
[email protected]

ЛИСТА НА МЕЃУНАРОДНИ ПРОФЕСОРСКИ ИМИЊА – МОЖНИ МЕНТОРИ НА МАГИСТАРСКИ ТЕЗИ

Проф. Светлана Слапшак Проф. Нина Пауер Проф. Андреа Пето Проф. Красимира Даскалова Проф. Мајкл О’Рурк Проф. Џејсон Адамс Проф. Миглена Николчина Проф....

Read More