+389 2 3113 059

Повик - Изработка на веб страна и Видео продукција и постпродукција

Повик – Изработка на веб страна и Видео продукција и постпродукција

ИОХН, Скопје за потребите на проектот Иницијатива за слобода на уредувањето: проект за нови политики и застапување базирано на податоци , има потреба од понуди за изработка на веб страна и видео продукција и постпродукција

Информации и услови за понудите:

За веб страната:
Дизајн и изработка на платформата
Кориснички интерфејс
Домеин и хостирање
Одржување на Веб страната

За Видеото:
Снимање на панел дискусија
Постпродукција (монтажа, корекции и форшпан)

Критериум за избор:

  • Најдобра цена за квалитет: Во случај две понуди да се многу близу во однос на понудениот квалитет, ќе биде избрана онаа со пониска цена.
  • Kвалитет

Рок на поднесување документи 29 октомври 2018.
Рок на на одлука 31 октомври 2018.
Датум на објава на оглас: 19 октомври 2018.