+389 2 3113 059
enmk
Category

Академски програми за политички студии

Академски програми за политички студии

АКАДЕМСКИ ПРОГРАМИ ЗА ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ

Студиите на политиките се интердисиплинарна област која спаѓа во подрачјето на општествените и хуманистичките науки. Неговата интердисциплинарна природа едновремено мобилизира приоди од...
Read More