+389 2 3113 059
Category

Вести

Вести

СТУДИЈА НА ЈАВНИ ПОЛИТИКИ: РЕЗИМЕ НА ТРОЈНА АНАЛИЗА „Македонско-бугарскиот спор како срж на слепата улица во проширувањето на ЕУ.“

Извршно резиме Ние тврдиме дека за да се заобиколи бескрајниот циклус на обиди за решавање на историски спорови, кои, како што научивме...
Read More