+389 2 3113 059
Category

Вести

Вести

Анализите на родовите прашања и начинот на прикажување и претставување на жените и на мажите во забавните програми на радиодифузерите 2022

ИОХН-Скопје во 2022/2023 работеше на проектот „Анализите на родовите прашања и начинот на прикажување и претставување на жените и на мажите во...
Read More
Вести

Трет и финален уписен рок на посдипломските студии на ИОХН, Скопје за академската 2022 / 2023 година

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје објавуваКОНКУРСза академската 2022-2023 годиназа упис на студенти на магистерски студии од следниве области: –Студии...
Read More