+389 2 3113 059
Category

Вести

Вести

Жак Рансиер во Скопје

Чест ни е да Ве поканиме на предавањето „Време, нарација, политика“ на големиот француски филозоф Жак Рансиер во рамки на проектот на...
Read More
Вести

Радикален хуманизам

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје со гордост Ве поканува на четвртиот семинар на Школата за политика и критика со...
Read More
Uncategorized @mk

Советодавен одбор

ИОХН-Скопје како истражувачка, непрофитна тинк-танк организација, со цел да го подобри своето работење во областа на анализа на политики, од оваа година...
Read More
Вести

Со читање до лидерство

Моментално Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје го спроведува проектот „Со читање до лидерство“ со финансиска поддршка од УСАИД. Проектот...
Read More
Uncategorized @mk

Кршење на медиумскиот мрак

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје со гордост Ве поканува на третиот семинар на Школата за политика и критика со...
Read More