+389 2 3113 059
Category

Вести

Uncategorized @mk

Презентација за родова еднаквост

Презентација на Моделот за зајакнување на дијалог и вклучување на граѓаните од заедницата во процесот на креирање родово свесни политики На 14...
Read More
Uncategorized @mk

Школа за политика и критика

Школа за политика и критика Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје во соработка со фондацијата Rosa Luxemburg Stiftung со гордост...
Read More