+389 2 3113 059
Category

Вести

Uncategorized @mk

Повик за изразување интерес за учество во Неформалната школа „Феминистичко образование за сите“

Повик за изразување интерес за учество во Неформалната школа „Феминистичко образование за сите“ Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје со поддршка...
Read More
Вести

Меморандум за соработка

Особено задоволство ни е да Ве известиме дека Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје и Пантеон универзитетот од Атина потпишаа меморандум...
Read More
Вести

ИОХН, Скопје полноправен член на глобалниот Конзорциум на центри и институти од областа на хуманистичките науки

Задоволство ни е да ве известиме дека Институтот стана полноправна членка на глобалниот Конзорциум на центри и институти од областа на хуманистичките...
Read More
Вести

Конкурс за упис на студенти

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје објавува КОНКУРС за академската 2020-2021 година за упис на студенти на магистерски студии од...
Read More