+389 2 3113 059
Category

Вести

Вести

Конкурс за упис на студенти

Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје објавува КОНКУРС за академската 2020-2021 година за упис на студенти на магистерски студии од...
Read More
Uncategorized @mk

Тони Јаник во ИОХН,Скопје

На наше големо задоволство го најавуваме првото јавно предавање за 2020 година во ИОХН,Скопје. Станува збор за предавањето на Тони Јаник со...
Read More
Uncategorized @mk

Повик за учесници

Ве покануваме да учествувате на работилница „Ефектите од поларизирачки дискурс“ која ќе се одржи на 29.11.2019 година во Хотел „Театар“ во Битола...
Read More
Вести

Повик за учесници

Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје Ве поканува да учествувате на работилница „Ефектите од поларизирачки дискурс“ која ќе се одржи на...
Read More