+389 2 3113 059
Category

Вести

Вести

Повик за учесници

Институтот за општествени и хуманистички науки, Скопје Ве поканува да учествувате на работилница „Ефектите од поларизирачки дискурс“ која ќе се одржи на...
Read More
Uncategorized @mk

Иновација во Образованието: Интерсекција на природните и техничките со општествените и хуманистичките науки

Институтот за општествени и хуманистички науки- Скопје, со поддршка на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, ја организира првата интензивна...
Read More
Uncategorized @mk

НАДВОРЕШНА РЕЦЕНЦИЈА НА СТУДИИТЕ ИЗРАБОТЕНИ ОД ИНСТИТУТОТ ЗА ОПШТЕСТВЕНИ И ХУМАНИСТИЧКИ НАУКИ – СКОПЈЕ НА ТЕМА „ЗАРОБЕНА ДРЖАВА“

Надворешна реценција на студиите изработени од Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје на тема „заробена држава,“ применета на примерот на...
Read More
Вести

Повик за учесници | Thirje për pjesëmarje

„Муниципалистичко организирање и левичарски решенија на животната средина“ Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје во соработка со фондацијата Rosa Luxemburg...
Read More