+389 2 3113 059
Category

Вести

Uncategorized @mk

Иновација во Образованието: Интерсекција на природните и техничките со општествените и хуманистичките науки

Институтот за општествени и хуманистички науки- Скопје, со поддршка на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, ја организира првата интензивна...
Read More
Uncategorized @mk

НАДВОРЕШНА РЕЦЕНЦИЈА НА СТУДИИТЕ ИЗРАБОТЕНИ ОД ИНСТИТУТОТ ЗА ОПШТЕСТВЕНИ И ХУМАНИСТИЧКИ НАУКИ – СКОПЈЕ НА ТЕМА „ЗАРОБЕНА ДРЖАВА“

Надворешна реценција на студиите изработени од Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје на тема „заробена држава,“ применета на примерот на...
Read More
Вести

Повик за учесници | Thirje për pjesëmarje

„Муниципалистичко организирање и левичарски решенија на животната средина“ Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје во соработка со фондацијата Rosa Luxemburg...
Read More
Вести

Конкурс за упис на студенти

КОНКУРС ЗА УПИС НА СТУДЕНТИ Институтот за општествени и хуманистички науки-Скопје објавува КОНКУРС за академската 2019-2020 година за упис на студенти на...
Read More
Uncategorized @mk

Јавен конкурс

Јавен конкурс за избор во звање научен соработник/доцент од областа на студии на политиките со фокус на јавни политики во делот на...
Read More
Uncategorized @mk

Поттикнување на академската соработка на регионално ниво помеѓу Република Северна Македонија и Грција: можности и предизвици

Институтот за општествени и хуманистички науки од Скопје во соработка со Факултетот за економски и регионални студии при Универзитетот Македонија од Солун...
Read More